Hva kan jeg strømme direkte?

Nå som vi har alle hjelpemidlene til å kunne strømme fra vårt eget hjem, så har vi en rekke muligheter til hva vi kan gjøre. I denne artikkelen skal du få noen forslag.

Lær vekk en oppskrift

Du trenger ikke et stort publikum for å strømme direkte, men hvis du har en oppskrift som en rekke venner og familie har spurt deg om å få, hvorfor ikke arrangere en strømming der du viser denne oppskriften på kamera for dem? Dette er en morsom og lærerik måte for deg å skjønne mer av mediet også.

Spill musikk

Slipper du ny musikk og vil ha litt oppmerksomhet? Da er dette den perfekte muligheten for deg. Inviter venner og kjente på sosiale medier til å komme å se deg spille. Kanskje du til og med kan tjene litt penger på det?

Ha en spennende quiz

Kjeder du deg litt? Lag en quiz og inviter venner med. Dette kan gjøres via sosiale medier eller du kan drive med direktestrømming gjennom telefon eller programmer som tillater dette.

Vis fram reaksjonene dine

Er det en filmtrailer, en video eller noe musikk du har ventet lenge på? Hvorfor ikke strømme reaksjonen din når du hører eller ser noe for første gang? Dette er en måte mange har blitt internettkjendiser på.

Snakk med andre

Du kan også bare snakke med andre via strømming. Det er utrolig mange muligheter. Enten du leser opp kommentarer fra kommentarfeltet eller du koser deg med venner og kjente. Alt er mulig!

Det er bare din fantasi som kan finne ut av hva det er du kan strømme. Kanskje du skal strømme bilturen til fra Lindesnes til Nordkapp eller kanskje et maleri du lager?

Det finnes et publikum for det aller meste der ute, så her er det bare å komme i gang med en gang!